Sbírka: V krajině
V básni z bezu
sochařův chléb
odlitky prázdnoty
statečného srdce
torza pradávných bohů
omývá příliv dnů
Odletěl jsi s vlaštovkama
do zemí VS*
Neboj, já to zvládnu
užij si slunce, brácho
a díky...
*země Velkého Slunce