Pražská ulice
Anotace: Malování síly 2022
Zběsilá auta,
chodci se nedívají.
Dnes opět mrtvo po okolí,
i když je ulice plná lidí.
Duch tu nechodí,
jen troubení a spěch.
Hluk i výkřik v neznámo.
Postrádám krásno.
Automaty bez úsměvů,
co mají jen sebe plnou hlavu.
Proč svítí slunce?
Asi, aby básník našel antihmoty
a neviděl roboty.
Zvoním na poplach
a vzdálený strom šeptá jen tak.
Ty nalezená, mám Tě rád.
Je můj blízký kamarád.
Přečteno 105x
Tipy 16
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, Iva Husárková, Frr, kudlankaW, Stanislav32, Psavec, Kan, Marten, Fil
Komentáře (4)
Komentujících (3)