Sním se a pak zase vydávím,
abych byl lepším člověkem.
A když se sám sebou otrávím,
jen prostě zmizím si s úlekem.
Nebo se tu opět vykálím, co já vím,
co taky s tím plným břichem?
Pak horní čelist si radostí vylomím,
života zbavím se smíchem.