Sbírka: Konec příběhu
Váš prohlížeč nepodporuje zvuk ve formátu HTML5, ale přesto můžete stáhnout audio.
Povalit smírčí křížPřekročit zmlklou strouhuNevidíš neslyšíšNad strání kvete duhaOsleplá paletaOd léta odkvétá
Povalit smírčí křížSebe se nezbavíš
20.10.2022
"Sebe se nezbavíš"...ale ta duha tam pořád je ! ST.
25.11.2022 22:16:34 | J.Karasová
TO OPRAVDU NÉÉÉ!! ST*
20.10.2022 22:41:49 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?