Neumím říkat "NE", snad se to naučím
Jednou se vyčerpán dokola roztočím.
Pak stále víc, a víc.
a rána, a nezbude nic.
NE
To jedno "slovo".
Ovlivní, dokáže mnoho.
Přežít svou ochotu, začít už žít...
£
ono taky některým lidem říkat ne je těžké, mají příliš agresivní energii... čímž chci říct, hlavně se pořát neobviňovat;)
21.10.2022 09:41:50 | Sonador