Anotace: dávala jsem to dohromady s kamarádkou.. smutek máme obě v očích.....
Možná máš pravdu... možná jsme z jiného těsta. Ale ne všichni sobci nejsou... jen něktěří, kteří si to dobrovolně zvolili. Vidím, že dneska je den pro smutnění a bolest.
23.03.2007 11:33:00 | SadLily
Smutek z toho doslova pryští, jsou v tom krásně cítit emoce... nějaký ten veršík bych psal asi jinak...ale já sem jiný :-)
23.03.2007 10:58:00 | Ďobek