Mlha
Za oknem se choulí
bělavá záclona
přes sklo studí
a já přemýšlím
jak se zapínají mlhovky
Závidím psovi
který si spánkem
krátí čas na smrt
a vím, že je to hloupé
rouhání
Výdech a nádech
jsem živá a na cestě
stromy se míhají
a je těžké uhájit si
sedadlo u okýnka
Někdy nevidím na krok
a spoléhám se na
vrtkavou jistotu, že se
špatné věci dějí
jiným lidem
Možná to není
námět na scénář
ani malba na klenutý strop
ale nohy mám bosé
jako na začátku
Přečteno 180x
Tipy 19
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Frr, Fialový metal, Sonador, šerý, Holoxicht, lawenderr, mkinka, Iva Husárková, Vivien, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)