Pod stromem v mechu zvolna leží
hlava puklá, myšlenky pryč běží.
Obrůstá mechem, ticho její střeží.
Srdce v zemi tiše tepe,
oči mysli lehce slepé...
Myšlenka se "někde" klepe
V zemi, tam snad je i lépe.
Věru ani tam klidu nemí.
Snad ve větvích se to změní
Lidi, jak slova, činy jedněch bolí
nechápou, ránu doma solí hojí.
Pryč, klid, ticho, kéž by.
Mechem půjdou tiché kroky.
Život vdechnou do pukliny
Sny, pak promění se v činy.
♤
možná jsi chtěl napsat klidu není .) neva i tak fajn napsané a líbí se mi závěr sny a činy to je základ existence :)
23.10.2022 14:54:20 | xoxoxo