Anotace: POZOR! kdo to začne číst, ten nikdy nemůže přestat
Sbírka: Dva svetry
na hřebík jsem pověsil
svoje boty toulavý
vnitřní hlas mne přesvědčil
že mne toulat nebaví
mám už rozum mám svůj věk
pevně je mi třeba stát
hlas pak přidal dovětek
prachy třeba vydělat
celý život žral jsem prach
dřel jsem jako v mátohách
a stál pevně na nohách
pozdě bych to rozchodil
unavený ze všech sil
na hřebík jsem pověsil