Lízátko na cestu
Anotace: Malování síly 2022
Žádanka na krev.
Nechce se mi teď.
Pak čekárna.
Dvacet pět.
Dostanu číslo.
Člověk by měl na sebe dbát
a věci neodkládat.
Jsem tichá a jdu se ukázat.
Rodné číslo a jsem to já.
Milá sestra lízátko dá
a nevadí, že jsem víceletá.
Úsměv vytvořím a předávám dál.
Karlák má výluku.
Tak se dám do kroku
a s lízátkem si zazpívám.
Tam ta dam.
I zahvízdám.
Chuť s ním mám.
Přečteno 130x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, Sonador, Kan, blues, Marten, Fialový metal, Psavec, Holoxicht, Lexi, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)