Mám poměr s vdanou paní.
Mé svědomí je ovšem čisté,
spolehnout se mohu na ni,
věřte, je to, vážně, jisté.
Má dáma je tou bohyní,
co dokáže s lehkostí
divy ve své kuchyni
a vždy mě řádně pohostí.
Když všechno spolu sníme
a sedíme u kávy,
o budoucnu spolu sníme
a jeden druhému vypráví.
Mnohý se může domnívat.
že páchám velký hřích,
když s tou ženou chodím spát
a válím se s ní v polštářích.
Co si povídají,
mě nezajímá ani,
totiž, ta vdaná paní,
je, vlastně, moje vlastní paní.
Ještě, že "Galantní poezie" je tu stále s námi. Pěkný, vtipný, galantní.
Vždyť nejlepší spaní je, jak známo, s paní ...
24.10.2022 15:29:15 | blues
Mít doma svoji ženu i milenku? To je jako od života míti tvrdou měnu a k tomu navíc, stále plnou kapsu drobných. Poezii gratuluji*
24.10.2022 14:12:32 | šerý