Barvy jsou světlem
Anotace: Pro vozíčkáře 2022
Umění pomáhá žít.
Viděla jsem obraz,
kde byla mříž.
Pak z temných barev
skládalo se nitro
a štětec řekl,
aby nesevřelo se hrdlo.
Pěší zóna barev pomáhá,
ručkování raz a dva
přes slzy nevědomí.
Výkres je sonáta
a člověk není rukojmí.
Barvy jsou světlem
a s nimi se zadaří.
Vozíček zpívá a srdce ví.
Cílevědomost i pečlivost
dojímá.
Barva života nádherná.
Úsměv zažívá ve vláknech všednosti.
Jede se dál v nekonečnosti.
Přečteno 163x
Tipy 21
Poslední tipující: Stanislav32, Aramgad, WWW, Fialový metal, Fil, Sonador, Jeněcovevzduchukrásného, Dejvis, Kan, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)