Mříž
Anotace: Malování síly 2022
Život je mříž.
Drkotání zuby.
Člověk třepe kříž.
Ani rovný nejde být.
Temnota občas hutná
i život nechutná.
Pelyněk hořký sílu dodává.
Mrakodrap starostí
i koloběh utrápenosti.
Melancholie přímá.
Přežít to a to klima
je nevýslovná dřina.
Staneš a nemůžeš.
Potíš se a dolezeš.
Ten poslední krajíc
dáš druhým.
Prach je Ti blízkým
a ve stínu je nejlíp.
Máš báseň, která dělá smích.
Přečteno 109x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, Tvbm, CULIKATÁ, Sonador, Psavec, WWW, piťura, Fialový metal, Holoxicht, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)