Pusto a smutek v duši mám
Prázdno a spoušť co bolí
Nevím, já nevím, co dělat mám
Odešel pryč a to bolí
Už není kolem svět plný barev
Už není důvod proč se smát
Jen šedo a prázdno uvidět mohu
a slzy dusit v snách
Mrtvo a prázdno v hlavě se tvoří
Dávno, dávno je krásno pryč
Jen oči vlhké a srdce bolí
Vyprahlé marnou touhou
Co víc k tomu říct, odešels pryč
a vzals mou duši pouhou
však bez ní, bez ní se nedá žít