Ty za zrcadlem světe,
zlatá s fialovou kvete.
Kouzlo času nemá moc
magie rozbalí tu noc.
Podivné posuny všeho, i času
převrácenou touhu, i barev krásu.
Tajemné bubliny plné světů
Inverzi a taky krásu.
Nádhera upletená z děsů,
svět barev v šedi.
Tam
tam uprostřed dění,
Tam magie příští ven.
Světů průniky, oživlý sen.
Prostota strachu magie kout.
Pojď.
Pojď na vlnách spolu plout.
Najít magický spolu kout.
£