Onde
.
Abych si udržel toto
musím být tam
abych byl tam
musím si udržet toto..
váben sněhem
a ve sněhu stopou
náhle stojím u chatrče a sám
a nedržím víc
než slova tvá
větrem zapomnění odvátá
Abych byl tím
kdo udrží horkost lásky vnu
abych hořel
a tím byl..
zmaten četnými ohýnky
na lež ti nekývnul
měl radost
očí z prvně spatřeného moře
znovu tě políbil
.
.
Přečteno 153x
Tipy 15
Poslední tipující: Robin Marnolli, mkinka, Iva Husárková, Sonador, šerý, Marten, Fialový metal, Frr, Vivien
Komentáře (4)
Komentujících (4)