Anotace: podzim 2022
Králové lesa
shodili koruny
jitřenky ospalé
tichem nás vedou
kameny na kopci
sají tep Zimy
pod zlatým listovím
tiše si předou
i my, mezi kameny
leháme do mechu
se zlatým listovím
voní po ořechu
Pěkné, tipuju
31.10.2022 07:32:17 | mkuchař