Jaké by to bylo, jen tak ležet
celému světu pod okny ?
Nemuset chodit, nemuset běžet,
vznášet se jako nehmotný.
Jen tak promítat si na oblohu
své sny, nové nápady.
Zdřímnout si ve stínu hlohu,
na konci zahrady.
Je to jenom skromné přání,
v tom bláznivém světě.
Jako míchat holou dlaní
barvy na paletě.
Často míchám barvy na paletě holou rukou a maluju prsty..je přece snadné to udělat. Třeba je i to ostatní ;-) ST
29.10.2022 17:16:19 | Kumiko
Smíchat barvy snadné je, ale namíchat tu správnou, zas tak snadné není,
ale to ostatní snad ano. :-))
29.10.2022 23:19:06 | Kan