Chybíš mi…
Chybíš mi lásko zatoulaná
v barevném listí podzimu.
Naposled složím jablka planá
spolu s nadějí na zimu.
Chybíš mi lásko rozfoukaná
do holých strání Petřína.
Tak jako loni, chladná rána
lehnou si ke mně do klína.
Chybíš mi lásko rozpuštěná
v šedivých vodách Vltavy.
S řekou, co nikdy není stejná,
připluly staré obavy.
Chybíš mi lásko utajená
v příchodu noci nad Prahou.
Najde Tě ve tmě jedna žena?
Ty její duši bolavou?
Přečteno 191x
Tipy 28
Poslední tipující: Sonador, Frr, Stanislav32, Iva Husárková, kudlankaW, Marten, Fialový metal, danaska, Marry31, jenommarie, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)