Anotace: ...
nedělní rána
bývají vyhrazena
pro boys
kteří si jezdí vysát auta
sundají si masky
s desetikorunou v dlani
utvoří malé hloučky
začíná hláškaření
někomu spadne mince
spadlo ti to, Máchale
smích
někdo se odpojí od hloučku a řekne
jdu vypustit krakena
smích
někdo se v něčem splete
ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále
smích
kolem jedenácté
zvoní telefony
konec smíchu
hloučky řídnou
nasazují si masky
oběd