Potkani
Dva ocásky, osm tlapek,
Na každém prstíku drápek.
Dva ocásky, čtyři uši,
Šedá srst jim vážně sluší.
Dva ocásky, čtyři oči,
Pod nimi se země točí.
Dva ocásky potkaní,
Sejdou se na rozhraní.
Dva ocásky, tisíc chvil,
Mají, lásko, šťastný cíl?
Přečteno 120x
Tipy 11
Poslední tipující: Nazarian, Kan, Fractura cordis aperta, Fialový metal, Roser, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)