Anotace: ...
na stole křupky
nestyď se, vem si
v televizi běží
Makepeaceová a Dempsey
mluví o výhodách přírodní pemzy
z rádia hrají Panjabi MC
tobě ty křupky nechutnaj?
proč je nejíš, co je?
a víš že je teď nedostatek
jeleního loje?
až to dojíš, půjdem ven
prší, tak pěkně zmoknem
musím zdrhnout, tohle nedám
půjdu čůrat, zdrhnu oknem
přemýšlím zda se nevrátím
možná jsem jen sobecký
najednou slyším že na mě volá
z nějakého důvodu německy
Hallo Simon, wo bist du?
bože, co je to za pizdu