Z kuchyně voní káva,
housky s máslem na stole
a marmeláda.
Nový den, marná sláva,
pod oknem pošťák na kole.
Co máš ráda ?
Zářivé slunce zrána,
chladivý vánek ve vlasech.
Ke snídani houska slaná,
klid a žádný spěch.
Rozesmáté ráno,
rozběhlo se do okolí
vítat nový den.
Že slunce nám spát nedovolí ?
No nevídáno.
právě piju kafe a tak tu mám tu líbeznou vůni a rozkliknu tvůj text a ty...z kuchyně voní káva :) fajnej text jinak
01.11.2022 17:44:36 | xoxoxo