mlha kolem, nad hlavou jasno.
Myšlenky bloudí, hledají krásno.
V mlze barvy, lepivý chlad
barvy touží, na kůži hřát.
Mihotavá záře odevšad se line
Polibek hřál by, jak slunce živé.
~☆~
polibek zahřeje všechno .)
02.11.2022 11:45:26 | Constantine
Zahřál by tě v celku
na duši i v srdci
mlha by ho vzdala
vzhlížel by jsi k slunci.
..
Moc pěkná je Mirku;)
01.11.2022 21:11:23 | jenommarie