Mysl v hlavě se tluče,
Jak voda snaží se zbořit hráz.
Toulat se touží, kde by chtěla
život sám jedna je hráz.
Oddělit mysl
toulat se místy, i časem pak.
Naleznout místo a mysl,
Se kterou, a kde být pak rád.
Mysl jak překážka
Mozek jak hráz.
Myšlenky zahodit
šlo by se snáz.
~☆~