Kdysi....
Anotace: Sdílejte, než to smažou...
Vzpomínám si
jak se nás
před cca 40 lety
ptala soužka učitelka
na brněnské ZŠ ,
jak si představujeme
svět
za čtyřicet
let...
to byly samé lety do Vesmíru, nesmrtelnost, roboti udělají veškerou práci.
...Kofola, Vitacit a zmrzlina zadarmo pro všechny....
avšak že se budou
dvě součásti
(tehdejší) SSSR
mlátit do krve
o Luhanskou oblast jakousi
a kvůli tomu
Evropy půlka
nebude mít
na plyn a elektriku ,
to netipoval
tehdy vážně nikdo.....
Sdílejte, než to smažou...
a ty nám MUziko
k tomu hraj!
Přečteno 129x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, Sonador, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)