Anotace: ...
Zbytečnost
sama o sobě
jen smutek
rozsévá kol
a
venku
ukrutně
leje
v očích
peřeje
úkryt
už nelze
tak hluboký
bol
V krystaly Swarovski Teď Prvně ST* Se měnící *** Ať se Ti daří.
19.11.2022 23:42:40 | Fialový metal
Líbí. Slovní tanec i hra s různým písmem. Působí velmi dobře a celistvě.
09.11.2022 21:19:38 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?