nitě času stékají
po tvé tváři
po mých dlaních
přesto lidé utíkají
já se bojím spěchat
toužím žít
toužím dýchat
co kdyby už nebylo zítra
trhám budoucí plány
já chci teď
já nechci pak
protože teď je vše, co mám
Mně se líbí *) protože jsi to vystihla
05.11.2022 10:05:37 | Constantine