Vím, že nevím
stále o ní sním.
Proč?
jak si odpovím?
Nevím, je to tak
mám stále fotku s sebou.
Chybí mi dotek
být chvíli s ní
~☆~
Hodně ti rozumím.drz se.
04.11.2022 22:37:41 | mkinka
To tak..když v srdci
04.11.2022 22:31:10 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?