Zvyky
Za chvíli bude končit podzim
Lidé se budou vracet domů slavit Vánoce
Každý někoho má
Já měla tebe
A jsem teď trochu ztracená
Bez rad
Které chodily jen tak mimoděk
Bez klop tvého saka
Kterých jsem se mohla chytit
Bez jistoty tvého dechu
Lidé mi říkají
Že ještě chvíli bude trvat
Než si zvyknu
Všechno
Co o tobě kdy napíšu
Totiž není o tobě
Ale o mně
A já si nemůžu zvyknout
Že najednou nejsi
A že tě nemám
Na dosah ruky
Na druhé straně telefonní linky
Aby ses mohl zeptat
Kdy přijedu domů
Abych tě ostříhala
Přečteno 167x
Tipy 11
Poslední tipující: DonBirell, Veru, Lacosta1, Lioness, Tvbm, Matahaja, Narragan
Komentáře (5)
Komentujících (5)