Pane, dej větru roznášet zprávy
a slunci dej prozářit svět.
Řekám proud silný dej a dravý
a orlům křídla, ať mohou odletět.
V mořích nechť vlny se bouří,
pobřežní skály ať silou drtí.
Co v sopky ztratí se kouři,
ať nezhyne marnou smrtí.
Uklidni bouře rozpoutané,
přívaly vod zastav z černých mraků.
Učiň z mnoha, jeden ze zázraků,
pane, dej, ať se tak stane.
Ach pane:
Ať z rozporu
VŽDY
to lepší vSTane*
Pěkné Kane:).(i to jde do rýmu)
06.11.2022 12:17:21 | jenommarie