nad hlavou nám září hvězdy
možná tak jako my
dávno již vyhaslé
tomuto světu
vydaly ze svého údělu
možná vrátily se zpět
v mlhovinu
a člověk
pozvedne svou hlavu
a tuší
že tam někde stále pulzují
nabírají dech
z třpytu prázdna
aby mohly znovu
zazářit
pěkná je .)
07.11.2022 12:06:00 | Constantine