Potkaly se kamarádky
Anotace: Malování síly 2022
Přemýšlím a nedutám.
Jé, ty jdeš tam.
Káťa se směje s pusou dokořán.
Sraz byl shora plánován.
Já, že léčím se s bolestí zad.
Ona zas, že se mám k ní podívat.
Čas má kytky a vůni, co ozdobí šat.
Ach, mýdla a začnu se kochat.
Nepočítám čas,
co jsme se neviděly.
Šembera tuší i stíny.
Hlavně to zdraví, povídáme si.
Pak zasměje se, než zaklapnou za mnou dveře.
Že napíšeš něco?
Já v duši šeptám, tak jo a začnu hravě.
Zapomínám na bolest a čistím
i dávám slovům křest.
Pro lásku k lidem píši
a předávám srdečnou lžíci.
Úsměv mám a básně s citem rozdávám.
Hezký den, lidičky, povídám.
Jsem tu s vámi.
Pam pa dam.
Přečteno 93x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, Frr, Dejvis, piťura, Bufik, šerý, Psavec
Komentáře (7)
Komentujících (4)