Škoda promarněné šance,
polibků co nebyly dány.
Škoda dne samoty
té bolavé rány.
Dobrého člověka co trpí
Škoda, že je dobrý... .
Že není jako jiní?
Škoda, je to nebo není?
Je škoda, že někteří
udělají, co neumí jiní?
Škoda, že jinam "jde" vůz
Chůze, běh, či klus...
Jinam,tam? Kam? Sám?
Škoda samota že bolí.
Že skrývat vše se musí
to škoda je.
A city k někomu?
škoda se za ně stydět
nestydím se, že jsou
jen škoda, že jsem "slabý"...
~☆~
Víš
Drž se a držím Ti palce, ať přijde naděje, co pevně i mocně zahřeje.Alespoň slovy jsem takto s Tebou.
07.11.2022 17:55:58 | mkinka