Moje má,
Milá
Nevím proč ta pouta
Vždycky tak bolí.
Možná snad
Že pozoruji
Jak v tobě každý den
Čím dál tím víc pomíjí.
A ty víš,
Že to vím,
A že už se jednou nikdy nevrátíš.
Kéž bys to jen tak cítila stejně.
Byla bys černá
A já tvoje modrá-
Modrá