Hledám
Anotace: Malování síly 2022
Hledám jehlu v kupce sena.
Píchám do ztracena.
Míchám nápoj, co houstne
a měním ho na kaši.
Kus sebe, co má každý radši.
Jedno klubko točí se rychle,
druhé v rohu vázne.
Den do všeho si kýchne.
Lektvar, co léčí šmouhy
i dodá snům touhy.
Jsem lehce kořeněná
a házím slova.
Pod pokličku se to schová.
Chvilka malá zázrakem se stává.
I mlčící zlato dává.
Dovařeno. Teče šťáva.
Přečteno 95x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, šerý, Floutkovskij, Kan, Psavec, Sonador, Frr
Komentáře (0)