Přirozená myš
Anotace: Malování síly 2022
Nelíčená šedá myš.
Přichází blíž.
Kouše sýr i polyká.
Den zpívá i utíká.
Dá si trochu kofoly
a připíše song nový
pro toho a toho,
ať nic nebolí.
Vždyť šedá je hezká
jako země česká.
Už vítr píská.
Dneska nechycená.
Slovem nadnesená,
past zná.
Dnes do ní nepadá.
Ta da da.
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Floutkovskij, Kan, Protos1182, Psavec, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)