Jen kos vyloudil pár smutných tónů,
co nevešly se do osnov.
Je teď trochu jako já,
mám hlavu plnou zvláštních slov,
pro která nikde není místo.
Mezitím venku padl mokrý déšť
a v ulicích i na papíře
zůstalo prázdno, čisto,
co padlo smutným slovům za oběť...
#VeršeZeMě