Vedle, spolu takhle žijí.
Pravda, rostliny, zvěř, lidi.
Jedni ničí, druzí léčí.
Podpora v životě velký je dar
rozvoj, vpřed krok..., mnozí to znaj.
Krásu a nádheru životu dají
né žádný podivný mok.
Barvy kosmu s nimi hrají,
né bahna šeď jen poznávat smí.
Velcí, a lehcí jak vánek
hřejivý, hebký dotek ten.
Pomohou postavit nádherný zámek.
Vzájemně plnit nejeden sen.