Anotace: Co barevné bylo černo-bílým se stává. Bílá je krásná, ovšem pouze černá každou barvu zakrývá.
I ona milovala, cítila lásku,
ten pocit poletujících motýlů v břiše.
Vše viselo na tenkém vlásku,
teď z temnoty ozývá se tiše:
,,Nabízím Ti život bez strachu a bolesti.
Stojím a čekám na dně propasti.
Vzhlížím vzhůru a natahuji ruku,
tak pojď blíž, stačí jen pár kroků."
-
V tom motýli šimrání opouští mé tělo,
ustoupila bolest nad vším co zlého se dělo.
Najednou necítím tlukot svého srdce,
klečím nad propastí, k temnotě napínám ruce.
-
Už nikdy nebudu objetním beránkem,
jsem hladovým vlkem co hledá si potravu.
Nebudu otrokem co sklání se před tyranem,
jsem katem co je připraven vykonat popravu.
Nebudu rybou co v hejnu proplouvá,
budu žralokem lačnícím po krvi.
Nejsem naivka co stále si něco namlouvá,
jsem tím kým jsem, než-li být kdokoli.
Tahle se mi líbí .)
10.11.2022 09:35:49 | Constantine