Anotace: tohle je začarovaná básnička - pořád hledám správnej konec:) ...ještě se mi to nestalo, tak možná prostě někdy správnej konec - není...;)
Zas zraje ticho do vteřin
a jedné rozkošnické chvíle
říkáš, už v lásku nevěřím
pak běžel bys za ní míle
zas zraje ticho, a já vím
chceš do siločar se vetknout
hluboko v duši ti rozumím...
vždyť semena - musí puknout.
Trefil jsem se...tahle je před spaním super.
...a správný konec? Já jako zahradník bych ten konec ukončil "klíčením"
22.08.2023 00:43:16 | Jiří I.Zahradník
udělals mi velikou radost Jiří, protože u téhle jsem se zapotila;) děkuju*
22.08.2023 05:13:34 | Sonador
Poté semena pukají, z klíčenky klíč klíčí - otevírá. Razí si cestu k slunci.
Pěkně propracovaná báseňka. Zejména ta první strofa za mě top*
(Naléhavej alarm P. Gabriel. Jeden z mých Nej.)
11.11.2022 01:35:18 | šerý
to mě moc těší šerý... a i se shodnem, ta první se fakt povedla, k té druhé mám dost ambivalentní vztah - ale došlo mi, že to k tomu klíčení, a jak hezky píšeš - cestě za sluncem, asi sedí ;)
převliké díky* ...Gabriel je i z mých nej:)
11.11.2022 16:36:41 | Sonador