Anotace: ...
Rozepnout knoflíček
v davu kopretin
okvětí
pak lístek po lístku
naději
trhám
si
Líbí. Krátké a pěkné.
11.11.2022 12:42:27 | mkinka
Děkuji, moc ráda čtu Tvé řádky vždy mě potěší
11.11.2022 13:50:32 | Bufik
A já ráda se přenáším do tvé vlnové hranice milé a upřímné poezie.
12.11.2022 11:28:37 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?