Vím, píši jsem kolikrát šílenosti. To prot, že tohle je jediný prostor kam mohu utéct se svými momentalními city, pocity, stavy a emocemi. Snažím se kolikrát psát pozitivní věci i když jsem vlastně na dně. Vím, v 45 jsou některé moje stavy nepochopitelné, ale prostě je v sobě mám. Jde o to, že mi "cosi - kdosi extrémně moc chybí. Ano, asi to zní poněkud trapně, ale i když mám rodinu, tak to není ten prostor kde bych mohl dát najevo některé věci a pocity. Chybí mi ta důvěra a důvěrnosti které tam jsem už dávno vzdal. Vždy to pak šlo všechno proti mě, a už jsem unavený.
Tak se omlouvá
nitro mé znavené.
Touha míří,
kde dveře jsou zavřené.
Jiný je otevřel
nejsou už jiné.
Né že bych zanevřel
Nehledám jiné.
Čekám a stárnu
naděje
Smutek a prázdnota
čekaní věčné je.
Asi se to prostě někdy stává, že se jeden do někoho zamiluje. A pak je otázkou jestli to má odezvu, nebo smysl. Ale když někde něco chybí... . Hledá se a čeká se. Jsem zvyklý celý život na něco čekat, a nakonec se z toho stane čekání na věčnost.
Mám to téměř stejně. V jiných kostýmech, stejná hra, a o pár let delší. I já sem jdu se svými emocemi na trh a vnímám emoce druhých. Pěkný den, všem co v davu jsou sami. Pro než je láska cosi krásného na horizontu, viditelné a nedosažitelné. Vím, že ji mám hledat hlavně v sobě. Nacházím ji tam a ztrácím, dokola a dokola. Mám ji i nemám.
11.11.2022 09:00:21 | kozorožka