Za mraky zrodila se báseň
Anotace: Malování lásky 2022
Za mraky zrodila se báseň.
Vlahá a tichá tůň.
Já řekla stůj.
Za mraky utekla tíseň.
Skřivánku zpívej.
V umění lun.
Za mraky zrodila se píseň.
Taj i žeň.
Pak slunce přebrodilo lem
a šeptlo, že tu jsem.
Ach líbivá to zem.
A sluncem přišla žena.
Citem roztažená, vřelá a chtěná.
Krásně rozpoložená i odevzdaná
v nížinách přílivů slastí
kráčela svižně nad propastí.
To něha byla její vlastí.
I život nebyl pastí.
Aleluja. Vítr sviští.
Přečteno 133x
Tipy 25
Poslední tipující: zdenka, kozorožka, Jeněcovevzduchukrásného, Matahaja, Frr, Básník Karel, M.A.Rek, Stanislav32, paradoxy, Kan, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)