Oči plné touhy zvedla k němu
Řasný závoj se zachtěl vzrušením
Rukou chvějící se přejela mu
Po hrudi jen prstem jediným
Zachvělo se jeho tělo
Přesto čekal, co dál udělá
Čekal až i její tělo
Vášní rozpálí se do běla
Až vosk ten žhavý
Rukama bude moci hníst
To bude čas pravý
To bude čas, kdy si ji vzít
Vstoupit do lávy žhavé
Vzbouřit buňky i ty poslední
Pak zakončit tu vášní smršť
Tak, jak to má být…..
tak to má být
12.11.2022 09:50:08 | Constantine
Je to pěkné, jen ten jeden prst mě trochu ruší. Je to trochu děsivé. A tajemné. Že by strkala ruce, kam neměla?
12.11.2022 08:28:57 | kozorožka