Mlha
Anotace: Malování síly 2022
Čekala jsem, až odejde mlha.
Obloha nebyla skromná.
Za volantem jsem se třásla.
Nevzdám to.
Myšlenka byla jasná.
Přede mnou nehoda.
Dvě auta v sobě.
Jen plech a trochu vedle.
Jedu jak loutka,
co stěží dýchá
a zapomíná slovo panika.
Rádio hlásí raději nejezděte.
Zaparkovala jsem.
Strach ustal.
Modlím se v kleče.
Vše za sebou přece.
Dám si panáka.
Bože. Bože.
Přečteno 104x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, Stanislav32, Bufik, Psavec, Kan, M.A.Rek, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (3)