Hlídám obrazy
Anotace: Malování síly 2022
Dnešek byl krásný.
Jana měla překvapení.
Neřekla jsi, že přijdeš.
Já zas, že neměla jsem stání.
Oběd sušenky, co se se mnou rozdělila.
Chvilka prostá v jádru milá.
A tak jsem tu výkresy políbila.
Nevadí, že nejsou moje.
Povídám si s nimi
a hltám jejich taje.
Přišla paní, že je to tu hezké
a tak se usmíváme.
Exponáty o tradicích řemesel.
Vyšívání, drátování.
Vše požehnal kostel.
A další přišla dcera vystavovatelky,
že prý ani neví, co její holka dělá
a tuze se s námi smála.
Budou tu někdy i betlémy,
zvědavě se vyptávala.
Vlastně se blíží vánoce.
Já vnímám obrazy i barev kreace.
Z každé strany na stěny jdou světla
a já do nich lásku vpletla.
Jsem tu ráda a den má hesla.
Opět jsem přišla.
Zapomněla jsem,
že chvilku nelítám tam a sem.
Jednoduše.
Měla jsem hezký den.
Děkuji a chválím kostel.
Přečteno 91x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Dejvis, M.A.Rek, Frr, šerý, Psavec, Amonasr, Bufik
Komentáře (6)
Komentujících (4)