Dřevo drahokam. To se mi strašně líbí. Měkký a teplý zlatavě zářivý drahokam :)
13.11.2022 20:06:58 | annanymsová
Nadaní něčím, jsme prakticky všici. Jen mnozí z nás, mají složené ruce v kapsách. Už začít, je uměním!
13.11.2022 14:29:14 | šerý
Dřevo je poklad, ať zakořeněné v lese nebo mu truhlář věnuje novou podobu pro lidskou potřebu, ve výsledku ani jeho praskání v kamnech nesmím opomenout. Surovina mnoha možností, vůní a barev. Díky za verše. :)
13.11.2022 12:20:37 | Kubíno