„Bože“, oči k nebi Adam zvedl,
„ten tvůj záměr se ti nepovedl,
tu nepovedenou zpět si seber,
ještě dvacet tři mi zbylo žeber.“
„Bože“, lamentuje Eva vztekle,
„já užila bych si víc v pekle,
snad snažil jsi se, vím, to ta hlína,
z ní uplácaná figura je líná.“
„Bože“, samomluvou Bůh je stižen,
„jen nenadělej z žeber více žen
neb z ráje peklo bude, a lidí
sedm miliard, co za tebe se stydí.“