Pocitová
Anotace: Malování síly 2022
Mám chuť brečet i lkát.
Biji uvnitř na poplach.
Chodím tiše.
Neznám vrat.
Panika i zvrat.
Klec občas život
a zhořkne i hrad.
Jednou bylo,
nebude se opakovat vícekrát.
Hra života nezná tah.
Sny i přání mizí z dlaní.
Kruh rozčarování.
Bytí je lán.
Slzu si utírám.
Nedokážu i do země se skládám.
Slunce je skládačka
a mně došel šarm.
Ještě jdu.
Volám sem a tam.
Jednou se vetře naděje
a žal se přikryje.
Ach, pot i tvář svědkem je.
Přečteno 128x
Tipy 21
Poslední tipující: Fialový metal, M.A.Rek, Jan Kacíř, Tvbm, Kan, Básník Karel, Stanislav32, Frr, Psavec, Dejvis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)